Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova cere rezilierea contractului cu operatorul de salubritate Rosal! Reamintim că prin ADI Deșeuri, 36 de primării, membre ale asociației, fac parte din contractul care prevede colectarea deșeurilor menajere. De-a lungul timpului au existat nenumărate reclamații cu privire la activitatea operatorului, iar unele dintre acestea s-au concretizat în abateri înregistrate la ADI.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, care este și președinte ADI Deșeuri, ne-a declarat că a fost consemnată a treia abatere de la contract din partea Rosal, astfel că a fost contactat un avocat în vederea rezilierii contractului.

“Deja situația este din ce în ce mai rea. Iarăși au fost deficiențe în colectarea gunoiului și din ce am înțeles au avut toată săptămâna probleme cu rampa de gunoi, unde nu și-au achitat taxele pentru depozitare. N-au mai colectat deloc. Noi am primit toate sesizările de la cetățeni și le-am făcut a treia notificare care este motiv de reziliere și am contactat avocatul să începem demersurile”, a declarat Bogdan Toader pentru ziarul Incomod.

1 COMENTARIU

  1. Sa intelegem ca in contract era prevazut faptul ca abia la a treia abatere se poate rezilia contractul ….
    Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova este o cirdasie tilhareasca ; cetateanul plateste . Cine trebuie platit stabilesc niste tilhari .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here