morga

Cinci persoane au furat cadavrul unui bărbat de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești! Totul s-a întâmplat ieri, 2 februarie, după ce un pacient al unității medicale a decedat pe secția de Terapie Intensivă.

Bărbatul fusese internat în urmă cu aproximativ o săptămână pe secția de Nefrologie dar, în urma unui accident cardio-respirator a necesitat transferul la ATI, unde a decedat, iar ulterior un doctor a ieșit pe hol pentru a anunța rudele bărbatului de deces. Fiica defunctului a pătruns în cameră deși nu avea accesul permis, unde era trupul tatălui său, fiind urmată de alte patru persoane care o însoțeau. Cei cinci au iscat un scandal pentru a distrage atenția paznicilor de la ceea ce intenționau să facă, au mutat cadavrul pe o targă și l-au scos din spital, urcându-l într-o mașină.

În jurul orei 22.35 a fost anunțat incidentul la 112, iar poliția i-a identificat pe cei cinci bănuiți de faptă, trei bărbați și două femei. Poliția continuă cercetările și a deschis în cauză un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here