Fostul primar al orașului Băicoi, Ciprian Stătescu, a fost bătut seara trecută de interlopi la un restaurant din localitate! Se pare că cei care l-au bătut pe fostul edil fac parte din clanul Clămparu, al cărui lider este considerat cel mai periculos proxenet din țară.

Conflictul dintre aceștia se pare că este unul mai vechi și, potrivit oamenilor din zonă, Ciprian Stătescu este împrumutat cu camătă la cei din clanul Clămparu, datorându-le aproximativ 15.000-20.000 euro. De câteva zile se pare că existau tensiuni și aseară nu ar fi fost prima dată când Stătescu a venit la restaurantul unde a avut loc incidentul cu gândul de a face scandal.

Potrivit martorilor la incident, Ciprian Stătescu ar fi venit aseară la restaurant băut, însoțit de Mihai Drăgan și de Nemeș Nicu Marian, cel din urmă fiind finul fostului primar și interlop. Potrivit portalului instanțelor de judecată, Nemeș a fost condamnat în 2013 pentru trafic de persoane.

Stătescu, fiind băut, le-ar fi înjurat și jignit pe femeile din local seara trecută, moment în care Bogdan Irimescu, unul dintre bărbații aflați în local i-ar fi solicitat să înceteze scandalul. Stătescu l-ar fi înjurat pe Irimescu, iar în scandal a intervenit Alexandru Lazăr, unul din membrii clanului Clămparu, care i-a luat apărarea lui Irimescu. Oamenii spun că Stătescu l-a lovit pe Lazăr și de acolo a început întreg scandalul. În învălmășeala creată, fostul primar ar fi picat peste o sticlă spartă și s-a tăiat la picior. Oamenii spun că Lazăr a rupt un scaun pe Stătescu și l-a bătut cu scaunul și cu picioarele. În scandal ar fi intervenit și Marian Stanciu, un alt membru al clanului Clămparu, cunoscut ca fiind unul din locotenenții din Prahova ai lui „Papa” sau „Ion de la Madrid”, cum i se mai spune lui Ion Clămparu, liderul grupării. La 112 ar fi sunat chiar soția lui Bogdan Irimescu, pentru a solicita ajutor medical pentru Ciprian Stătescu.

“În Prahova, anchetatorii i-au prins pe Nicolae Bîrsan (zis “Nicu”), Marian Stanciu (zis “Marius”) şi Valentin Ciufu. Aceştia au primit pedepse cu închisoarea cuprinse şi 5 şi 13 ani.”, scrie evz.ro într-un material din 2015 despre clanul interlop.

Clanul Clămparu este unul din cele mai mari din România, liderul, Ion Clămparu, fiind considerat cel mai periculos proxenet din țară. În 2015, Clămparu a fost extrădat din Spania și arestat de Poliția Română, care preciza la acel moment că are de executat o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru infracțiunile de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și întreruperea cursului sarcinii.

“Cap de porc”, cum i se mai spune lui Clămparu, a șocat prin cruzime, terorizând sute de tinere alături de locotenenții săi. Imagini înfiorătoare au ajuns la presa străină, cu tinere care nu vroiau să i se supună proxenetului și care erau chinuite în cel mai crud mod posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here