Foto cu caracter ilustrativ

Update 21.35: Suspectul în cazul omorului de la Râfov este recidivist. Acesta a fost condamnat pentru tâlhărie. Nu a făcut obiectul recursului compensatoriu. 

UPDATE. Poliția Prahova a oferit detalii despre crima din Rîfov:

“Astăzi, în jurul orei 11, am fost sesizati, prin 112, despre faptul că într-o pădure din zona localității Râfov, a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos și prezenta mai multe urme de violență pe corp.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, ar fi fost initial violată, si apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere. Acesta din urmă a fost depistat, fiind, la acest moment, audiat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova si polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova.
În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de omor si viol.”

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Crimă în comuna Rîfov din Prahova! Potrivit unor informații primite de reacția noastră și confirmate de surse din Poliția Prahova, trupul neînsuflețit al unei persoane care a fost victima unui omor a fost găsit într-o pădure din comună. Se pare că autorul crimei este un recidivist.

Poliția a precizat că momentan nu poate oferi informații despre caz, dar că pe măsură ce ancheta va scoate la iveală noi date, va reveni cu precizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here