După cum deja știe toată lumea, Sebastian Ghiță, the father and the mother of fugitives, a fost prins la Belgrad tocmai când ieșea dintr-un retaurant. Avea asupra lui acte de cetățean sloven, dar habar n-avea de limbă. A încercat să dialogheze cu polițiștii sârbi dând din mâini, dar aceștia, mai nepregătiți, nu l-au înțeles. Așa că a fost dus pe secție unde s-a aflat cine este. Normal că fugarul nostru a primit din partea statului sârb o celulă, că mandatele de deputat li se terminaseră.

În premieră pe țară, pe micile și marile ecrane, vă prezentăm cronologic cum a petrecut Sebastian Ghiță prima noapte la ”beciul sârbesc”.

Ora 0.00-”Stai cuminte să-ți iau amprentele!”, i-a zis polițistul. ”Te-a pus Codruța, hă!”, i-a strigat Ghiță.

Ora 0.30-Au reușit să-i ia amprentele. Ca să fie clară treabă, polițiștii i-au luat și amprentele de la picioare după care au ordonat o percheziție amănunțită în toate cavitățile. ”Vă dau un milion de euro, nu mă puneți să mă aplec!”, se pare că ar fi urlat Ghiță.

La ora 1 și 20 de minute l-au dus la celula 362 unde i s-a dat patul de sus. Cel de jos era ocupat de un deținut care sforăia de mult.

1.25-trezit din somn de venirea lui Ghiță, acesta s-a recomandat și, surpriză, era român: ”Noroc, sunt Vasile Ion zis Bufniță! Și pe tine, tot pentru alba neagra te-a luat?”. Sebastian Ghiță a cerut ceva de citit.

La 1 și 35 gardianul i-a adus ”Slovena for Dummies”. Însă i-a confiscat-o Bufniță care vroia să învețe în slovenă cum se zice ”asta n-are, asta n-are, uit-o pe aia marcatoare”. Sebi Ghiță a cerut o carte de programare spunându-le gardienilor că e cel mai tare IT-ist din Sud-Estul Europei.

La ora 2 gardienii l-au pus să deviruseze calculatorul secției, iar la 3.30 când a terminat, să le bage în rețea mai multe calculatoare ca să joace Counter Strike. La ora 4 când s-a întors în celulă a vrut să doarmă în patul de sus, dar Bufniță a cântat până la cinci ”Să moară dușmanii/ Că arunc cu banii” în slovenă.

La 5 și 10 minute a ațipit. La și un sfert l-a trezit un gardian să-l întrebe dacă știe cheaturi pentru Solitaire. La 5. 30 a adormit răpus. Cică s-a zbătut în somn strigându-l pe unul Daniel să-l salveze.

La 6 s-a dat deșteptarea.

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here