Foto cu caracter ilustrativ

Un fost polițist de la Poliția Sinaia, Gheorghe Haralambie Burlacu, în vârstă de 41 de ani, a fost bătut cu bestialitate sâmbătă noapte, la restaurantul Antonia din Comarnic! Se pare că scandalul a început în jurul orei 22.30, iar fostul polițist a fost chiar cel care a sunat la 112 pentru a reclama că a fost agresat.

Inițial, reporterii noștri au aflat de la persoane prezente în restaurant că bărbatul ar fi fost bătut de către doi frați din Comarnic, împreună cu alți prieteni de-ai lor. Robert, zis Urechi, i-ar fi dat un pumn în față fostului polițist, iar fratele acestuia l-ar fi lovit cu un scaun în cap. În răfuială s-ar fi implicat și prieteni de-ai celor doi frați, care l-ar fi bătut pe Gheorghe Burlacu cu bâte.

Potrivit acelorași surse, fostul polițist a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spital, unde ar fi ajuns tăiat în zona ochilor, lovit la piramida nazală, cu un pomete spart, fisură la coloană și un picior rupt.

Se pare că agresorii nu sunt la prima faptă penală, în trecut mai fiind cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru conducere fără permis.

În paralel, potrivit unor surse din Poliția Prahova, incidentul a fost descris în actele întocmite la poliție diferit de ceea ce ne-au relatat persoanele prezente la fața locului. La poliție s-ar fi consemnat că bănuiți de agresiune sunt Crețu Robert, în vârstă de 27 de ani, și Crețu Ioan, în vârstă de 24 de ani, ambii locuind la aceeași adresă din Comarnic. Potrivit surselor din Poliție, la sosirea echipajelor la fața locului, victima ar fi fost găsită în fața restaurantului cu urme de violență. În urma cercetării la restaurant, s-a stabilit că victima a ieșit din local și, îndreptându-se spre mașină, a observat că un alt autoturism este parcat foarte aproape de al său și le-a cerut celor doi bărbați din autoturism să își mute mașina. Aceștia s-ar fi dat jos, l-ar fi înjurat pe bărbat și apoi l-ar fi bătut cu pumnii și picioarele. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță din Câmpina care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Câmpina, iar ulterior victima a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză pentru loviri și alte violențe și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. De asemenea, cei doi  bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost sancționați contravențional la Legea 61/1991 pentru provocare de scandal.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate și pentru stabilirea participării fiecărei persoane la scandal.

Potrivit unor surse, se pare că de-a lungul timpului cei menționați ca fiind agresorii au fost tolerați de autoritățile locale.

15 COMENTARII

  1. Sunt crețu robert. Nu e nimic din cele spuse adevărat. Domnul fost. Polițist e un nnorocit un bețiv. Și un bătăuș îl știe toată lumea și când presta serviciul. De polițist a fost dat afara. Din cauza violentei față. De colegi lui e un nenorocit. Eu nu am nici o vina. Eu am evitat. Totul ma lovit cu pumnul în gat eu am vrut sa plec a venit după mine și a vrut sa ma lovească din nou. Atunci fratele meu la lovit cu pumnul. Pe fostu gunoi ca el Nui polițai e un nenorocit. Am martori cu cele întâmplate

  2. Domnu anonim nu cred ca ai fost de fata a fost prezenti doi prieteni de alu domnu fost politai batauss dc scri daca nu ti spui numele osa vb in instanta osa ajungem pana la detectorul de minciuni cu cei doi martori ai fostului politai nu inteleg cum a putut declara ca fost politai il stim cu toti de cate ori a fost dat afara si motivele domnul columbofil fost politai nu e o intalnire cu colegi columbofili sa nu provoace un scandal toti colegi sau vaitat de asta cum putem sa declaram ceea ce nu sa intamplat dc ne dam raniti eu voi lasa o organele sa si faca treaba nus in masura eu doar mam aparat si fratele meu lafel e un copil are 35 kg cum a putut un fost politai sal loveasca cu picoru asa a imvatat dansu cum fostu politai a venit cu masina beat in cartierul poiana vi se pare normal mie nu

  3. Trebuia sa-l pună cineva la respect pe scandalagiul acela…Sa nu mai vorbim de câte ori a venit sub influenta băuturilor alcoolice la Restaurant Antonia,la volanul mașinii personale.

  4. Nu este asa cum zice fostul polițist. Intamplarea a făcut sa trec pe acolo in acel moment și dreptate au cei doi frati.Fostul politist a început bataia.Il cunosc și știu cine e.Un betiv nenorocit bataus și nenorocit un întreținut un om care nu ii place sa muncească Era beat crita. Un fost polițist e un polițist care a ieșit la pensie nu unul care a fost dat afara ca făcea instituția de rușine Nu știu cum de nici un polițist de la circulație nu il oprește niciodată când el umblă de ani de zile beat cu mașina in fiecare zi

  5. Nu mai demigrati acest om, vorbiti ce nu trebuie. Toti sunteti un clan de infractori, cei ce va dati cu parerea. Toti aveti dosare penale si stiu acest lucru foarte sigur. Ati mai avut antecedente criminale tot in locul acela, ati mai bagat oameni in spital. Sunt foarte multe dovezi. Nu va mai faceti conturi false si comentati aiurea despre acest om, voi vorbiti aiurea. Voi toti care scrieti sunteti in clanul lui Fotea, niste infractori.
    Si nu mai aduceti apelative de acest gen.
    Credeti ca lumea nu va cunoaste?

  6. Bobita de unde stii ce am facut noi la viata noastra vezi de viata ta daca nu ai fost de fata tu crezi ca eu am nevoie de scandal tu crezi ca tovarăsi fost ppolitist a fost treaz si ca eu am gresit baaaaaa bobita vezi de treaba ta băiatule

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here