UPDATE 18.38: Acțiunea s-a încheiat

 

UPDATE 18.33: Tânărul depistat pozitiv conducea un BMW. Are 26 de ani și a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost deschis dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor stupefiante, a comunicat IPJ Prahova.

UPDATE 18.25: La unul dintre filtrele organizate de polițiști a fost adusă și o unitate de depistare a celor care au consumat substanțe interzise. Un șofer a fost depistat pozitiv.

UPDATE 18.20: Polițiștii au organizat filtru și la Cablul Românesc.

UPDATE 17.45: Imagini de la acțiunea de control organizată la intrarea în Ploiești, zona Spitalul Județean.

 

Polițiștii controlează mașini pe ambele sensuri de mers. 

Noi imagini de la fața locului transmise de reporterii Incomod:

 

UPDATE 17.32: Polițiștii verifică tot! Imagini de la Castor, unde agenții controlează un comerciant stradal de fructe și legume.

UPDATE 17.27: Pe strada Mircea cel Bătrân din Ploiești (zona Mihai Bravu), polițiștii au depistat o femeie care conducea o mașină fără a avea permis.

UPDATE 17.12: Reporterii Incomod au ajuns în zona Bereasca. Și aici sunt organizate controale pe linie rutieră.

 

UPDATE 17.01: Acțiunea de amploare organizată de IPJ Prahova îi vizează și pe șoferii care nu respectă regulile de circulație și legislația în vigoare.

UPDATE 16.52: Una dintre zonele controlate de polițiști este Piața Mihai Bravu. Aici, polițiștii verifică magazinele.

O amplă acțiune a IPJ Prahova este organizată, joi seară, în toate zonele Ploieștiului. 

La controale participă mai multe departamente din cadrul IPJ Prahova, precum Serviciul Rutier, Serviciul Ordine Publică sau cel de Investigare a Criminalității Economice.

Reporterii Ziarului Incomod vor transmite, la intervale regulate de timp, informații și imagini din teren, de la acțiunile polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here