Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a lansat atacuri dure și critici acide la adresa Partidului Social Democrat, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate ziarului Incomod! Liderul liberalilor spune că “PSD este un partid putred în profunzimea sa, un partid al dezinformării, al sărăcirii programate a populației și că este un pericol pentru democrație”. Întrebat cum ar vedea PSD-ul fără Liviu Dragnea, Orban a declarat că nu contează cine-i conduce pe social-democrați și a amintit de guvernările anterioare, acuzând că toți aceștia și-au dorit să subordoneze instituțiile statului.

“Aproape nici n-are importanță cine e președintele PSD. PSD este un partid care este putred în profunzimea sa, indiferent cine este președinte PSD va rămâne același partid al dezinformării, un partid al sărăcirii programate a populației, un partid care nu are nicio responsabilitate față de evoluția normală a unei societăți și a unei economii, este un partid care frânează societatea, este un partid care ține oamenii cu un nivel de educație și de instruire redus, pentru a putea să-i manipuleze și pentru a putea să-i transforme în alegători captivi.

PSD, indiferent cine a fost președinte, de la Iliescu încoace, Ponta, Dragnea astăzi a avut același comportament nedemocratic, a avut aceeași atitudine de încercare de a subordona toate instituțiile statului. Năstase nu a fost la fel? În perioada lui Năstase era controlat aproape totul de PSD. Ponta nu a inventat Ordonanța 55 pentru migrația primarilor? Și câte și mai câte nenorociri au făcut. PSD este un pericol pentru democrație, indiferent cine conduce PSD.”, a atacat președintele PNL, Ludovic Orban.

În cadrul aceluiași interviu, Orban a vorbit despre dorința PSD de a deține puterea absolută și de a pune monopol pe Justiție, în detrimentul democrației. În plus, liderul PNL spune că PSD este un partid putred în profunzime, care sărăcește populația și o manipulează. Un alt subiect abordat este cel al lui Sebastian Ghiță, despre care Ludovic Orban spune că nu se dorește să fie adus în țară și vorbește despre complicitate din partea unor oameni cu funcții importante în acest caz. Orban a vorbit și despre scandalul de corupție din Guvern, prilej cu care a acuzat că PSD “tinde să devină un grup infracțional”, dar și despre reformarea PNL, prin aducerea unor schimbări asupra statutului partidului. De asemenea, Orban a acuzat că PSD a umplut administrația de “nepoți, nepoate, fini și piloși”, spunând că sunt prea mulți oameni angajați în sistemul de stat, iar în mediul privat nu se mai găsește forță de muncă.

Citește interviul integral aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here