Doi gemeni, fetiță și băiețel, de aproximativ doi ani, au murit miercuri seară, 11 august, după ce au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Cazul a șocat întreaga comunitate locală, iar autoritățile cercetează acum cum s-a ajuns la o astfel de tragedie.

Mama celor doi copii era în live pe facebook în seara respectivă. De altfel, pe filmare se aud sirenele autospecialelor de la Poliție și de la Salvare, iar apoi se aude când autoritățile vin să-i bată la ușă. Vezi filmarea aici!

Femeia este încă din seara respectivă internată la secția de Psihiatrie de pe strada Buna Vestire a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, fiind în continuare în șoc. Din acest motiv, nici până la acest moment nu a putut fi audiată.

Însă, surse oficiale apropiate anchetei au precizat în exclusivitate pentru ziarul Incomod că în funcție de cum va decurge ancheta, polițiștii și procurorul delegat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești analizează inclusiv luarea unei măsuri preventive față de mama celor doi gemeni care au murit. În acest caz anchetatorii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Martor la moartea celor doi copii: “fetița se ținea de pervaz cu mânuțele, i-au cedat și a căzut”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here