sursa foto: ph-online.ro

Război în PSD cu patru zile înainte de alegerile locale! Cristian Ganea, candidatul social democrat la Primăria Ploiești este sabotat de propriul partid. La o întâlnire organizată astăzi după amiază la care participă Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, cât și Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, se trag sforile pentru o posibilă alianță între PSD și ALDE. Astfel, reprezentanții Partidului Social Democrat îl presează pe Cristian Ganea să facă alianță cu ALDE și, automat, să renunțe la voturi în favoarea Grațielei Gavrilescu.

Motivul este lesne de înțeles. Cristian Ganea nu percutează la ordinele lui Ghiță, iar în acest mod deputatul prahovean și-ar pierde controlul asupra municipiului. Pentru a aduce lucrurile pe un făgaș ”normal”, Sebastian Ghiță prin intermediul omului său Bogdan Toader, care este și candidatul PSD la Consiliul Județean Prahova, au decis să îl saboteze. Spunem ”omul lui Ghiță” pentru că Bogdan Toader apare în dosarul Papici, unde deputatul este acuzat de fapte de corupție, precum ”câinele de pază” al celor implicați în scandal, procurorii arătând că Toader a inițiat ”unele măsuri de supraveghere operative (filaj) în zona Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.”

Revenind la sabotarea lui Ganea, Sebastian Ghiță a încercat inițial prin Daniel Savu, atunci când senatorul a hotărât să plece din PSD și să candideze ca independent. Iată că de această data, în disperarea de a deține controlul, Sebastian Ghiță a preluat inițiativa prin președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, acesta din urmă încercând să îl convingă pe Ganea să se retragă din cursa pentru fotoliul primăriei, în detrimentul altui candidat care ”să se înțeleagă” cu Ghiță.

1 COMENTARIU

  1. Nu va lasati domnule Ganea. Marsavii, hotii si idiotii nu au ce cauta in Ploiesti. Sper sa aveti ocazia sa ne scapati de asa indivizi. Mult succes pe data de 5 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here