Nu mai au limite. Niciun fel. Cam așa s-ar traduce ultimele descoperiri în scandalul Belina. Dacă aveați impresia că e vorba doar de o balta unde niște ”jmecheri” din politică se duc să dea la pește, vă înșelați grav. În exclusivitate am aflat de la bărbatul de servici al baltei Belina, ce ascunde acest paradis.

Țineți-vă bine. Sau rău. La Belina este ultima colonie de prăduitori roșii pitici din lume. Aceștia sunt hrăniți de mici cu Mc IcreNegre și Moet Cola, mâncăruri imperialiste (așa se exprimă Dragnea, dar ce să facă, nu le plac prăduitorilor sarmalele și micii), sunt aduși la maturitate și apoi vânați.

Conform sursei noastre, Ion Țiriac nu va mai veni la începutul lui decembrie cu prietenii săi miliardari la Balc, ci va organiza vânătoarea anuală la Belina. De altfel miliardarii străini au sărit în sus de bucurie când au auzit că vor avea ocazia să împuște prăduitorul pitic , care oficial e o specie dispărută. Mă rog, mai e un exemplar în Africa păzit de niște băieți și ținut într-o mina de diamante. Dar ăla e la fel de singur ca Ponta, nu-l vrea nimeni.

Dragnea a primit sute de mesaje de felicitare prcum și ”mici” donații ca să rămână pe poziții. Și astfel, cu mai mulți prăduitori, daddy rămâne la butoane. Așa că în decembrie va mirosi a praf de pușcă. Dar numai la Belina. Țara încă doarme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here