Update: Comunicatul IPJ Prahova cu privire la cazul de la Comarnic.

În seara zilei de 24 septembrie 2019, în jurul orelor de 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Comarnc au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată pe strada Secăriei din orașul Comarnic.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, unde au găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînțelegeri conjugale între aceasta și soțul ei, care au degenerat.

În urma verificărilor de căutare efectuate, bărbatul în vârstă de 39 de ani, a fost găsit în dimineața zilei de 25 septembrie a.c., pe raza localității Secăria, spânzurat.

În cauză, a se efectuează ceretări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și ucidere din culpă.

O femeie de 31 de ani a ajuns, în noaptea de marți spre miercuri, la spital, după ce a fost înjunghiată de fostul soț, la Comarnic.

Femeia prezenta plăgi în zona gâtului și a picioarelor și a fost imediat operată. Din fericire, medicii au putut interveni cu succes.

Agresorul este fostul soț.

Acesta a fost găsit spânzurat în această dimineață, într-o grădină din localitatea Secăria.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here