Foto cu caracter ilustrativ

Un hotel din Ploiești ar putea deveni centru de carantină și ar putea găzdui suspecți de infectare cu coronavirus! În eventualitatea în care capacitatea numerică a centrului de carantină de la Bușteni ar fi depășită, una dintre variantele de rezervă ar fi ca oamenii să fie aduși în carantină la un hotel din Ploiești.

Informația a fost confirmată atât de către oficiali din cadrul Direcției de Sănătate Publică Prahova, cât și din cadrul Prefecturii Prahova. Prefectul județului, Cristian Ionescu, a precizat că toate centrele de carantină sunt avizate sanitar de DSP, printre care și hotelul din Ploiești despre care prefectul a fost întrebat direct, precizând că nu poate oferi opiniei publice date despre nume și locație, acestea fiind informații secrete.

Surse din DSP Prahova au precizat marți, 17 martie, că o echipă DSP merge să verifice dacă locație este conformă pentru a fi avizată sanitar, fiind pe lista de rezerve pentru centre de carantină. Reprezentanții DSP au confirmat informația, dar nu au dorit să o comenteze, spunând că Prefectura comunică pe acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here