Percheziții DIICOT în Prahova și în mai multe județe din țară într-un dosar care vizează un grup infracțional condus de un personaj celebru în Ploiești. Suspecții sunt acuzați, printre altele, de șantaj.

Potrivit unor surse, procurorii DIICOT din Ploiești au reușit destructurarea unui grup infracțional condus de un prahovean recunoscut în Ploiești pentru afaceri ilegale în domeniul produselor petroliere și escrocherii. Liderul grupului este suspectat că ar fi comandat incendierea sediului unei societăți comerciale din Prahova pentru a se răzbuna pe patronul acesteia care ar fi refuzat să se retragă de la o licitație.

În plus, sunt suspiciuni că membri aceleiași grupări ar fi participat la lupte de stradă care au avut loc în Ploiești. La aceste încăierări au fost folosite inclusiv arme albe.

Liderul grupării a fost găsit de către mascații care au participat, miercuri dimineață, la descinderi, au precizat sursele citate. Bărbatul fugise de acasă de ceva vreme și se ascundea într-o localitate din afara județului Prahova.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here