Un tânăr cu probleme psihice și-a înjunghiat părinții luni, în urma unui conflict cu tatăl acestuia.

”În cursul zilei de astăzi, am fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că pe raza localității Balta Doamnei, un tânăr de 27 de ani cunoscut cu probleme psihice, și-ar fi înjunghiat părinții.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuțit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil ușor), după care a fugit.

Se pare că cele două victime sunt conștiente și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde medicul de gardă a opinat că nu le-a fost pusă viața în pericol.

Totodată, au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localității.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au precizat reprezentanții IJP Prahova pentru Ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here