fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

„Exerciții de stil” cu Irina Markovits în luna octombrie la AFI Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

În această toamnă, AFI Ploiești împreună cu consultantul de stil Irina Markovits lansează „Exerciții de stil”, un proiect video care te provoacă să te reinventezi stilistic, să îți construiești o garderobă unică și sustenabilă, să înveți cum să creezi ținute adaptate stilului, siluetei, sezonului.

Pe parcursul proiectului, Irina Markovits va aborda cinci teme de interes: ce piese de vară pot fi integrate în ținutele de toamnă, cum construiești o garderobă capsulă, care sunt culorile care îți vin bine, tipul de ținute potrivite pentru fiecare siluetă și accesoriile care îți evidențiază personalitatea.

- Reclamă -

„Exercițiile de stil” vor fi difuzate timp de cinci săptămâni, începând cu 3 octombrie, în fiecare zi de sâmbătă a lunii. La fiecare ediție, un nou clip video inedit va putea fi urmărit pe canalele de social media ale centrului comercial. Clienții AFI Ploiești vor fi invitați să facă schimbări mai mici sau mai mari în garderobă, în baza recomandărilor vestimentare avizate ale Irinei.

„Sunt încântată să răspund invitației AFI Ploiești de a educa, încuraja și inspira stilistic audiența feminină prin aceste cinci exerciții practice. Ce piese și accesorii merită puse pe o listă de shopping de sezon, ținând cont și de sustenabilitate? Cum ajungi să îți folosești, cu creativitate și simț practic, întreaga garderobă? Cum folosești culorile, imprimeurile, accesoriile, hainele din diferite sezoane pentru a-ți forma un stil definit? Scopul acestor clipuri video este tocmai de a oferi femeilor o perspectivă nouă, din care nu vor mai putea spune „azi nu știu cu ce să mă îmbrac!”, a declarat Irina Markovits, consultant de stil.

Alege să te bucuri de toamna aceasta într-un mare stil la AFI Ploiești!

- Reclamă -

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut