fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Explicația directorului SGU pentru mașinile dezmembrate în incinta cimitirului Mihai Bravu

Citește Și

- Reclamă -

Cimitirul Mihai Bravu din Ploiești a fost transformat în parc de dezmembrări auto clandestin! Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii realizate în incinta cimitirului în care se văd mai multe mașini dezmembrate. Bărbatul spune că acestea nu sunt singurele, ci că a mai fost o mașină care după ce a fost dezmembrată a fost luată de acolo. Se pare că mașinile sunt făcute bucăți chiar în curtea cimitirului, și, potrivit cititorului care ne-a trimis imaginile aparțin unei persoane care deține o locuință în imediata apropiere a locului, dar cum nu-i ajungea spațiul din curte pentru aceste operațiuni s-a gândit să-l folosească pe cel al „vecinilor”.

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Donald Constantin, directorul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești (instituția care administrează cimitirele), spune că șeful de la paza cimitirului i-a explicat că unui bărbat i s-a stricat mașina acolo și, pentru a o lua, o repară în același loc.

- Reclamă -

„Am vorbit cu șeful de la pază și e un bărbat căruia i-a luat foc ceva la motor și și-a adus niște piese din altă parte că nu putea să o ia de acolo și a desfăcut-o acolo pentru a o repara. Ai voie să intri cu mașina în cimitir. Plătești o taxă la poartă și intri și i s-a întâmplat să i se strice mașina acolo, a împins-o într-un colț și a lăsat-o acolo. Mă voi duce și eu să văd despre ce este vorba”, a declarat Donald Constantin.

Însă, explicația pe care șeful de la pază i-a oferit-o lui Donald Constantin intră în contradicție cu cele relatate de cititorul care ne-a trimis fotografiile. Acesta spune că mașinile sunt dezmembrate și luate bucăți din cimitir, nicidecum reparate.

Vezi aici galerie foto cu mașinile!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut