Cimitirul Mihai Bravu din Ploiești a fost transformat în parc de dezmembrări auto clandestin! Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii realizate în incinta cimitirului în care se văd mai multe mașini dezmembrate. Bărbatul spune că acestea nu sunt singurele, ci că a mai fost o mașină care după ce a fost dezmembrată a fost luată de acolo. Se pare că mașinile sunt făcute bucăți chiar în curtea cimitirului, și, potrivit cititorului care ne-a trimis imaginile aparțin unei persoane care deține o locuință în imediata apropiere a locului, dar cum nu-i ajungea spațiul din curte pentru aceste operațiuni s-a gândit să-l folosească pe cel al „vecinilor”.

Contactat de reporterii ziarului Incomod, Donald Constantin, directorul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești (instituția care administrează cimitirele), spune că șeful de la paza cimitirului i-a explicat că unui bărbat i s-a stricat mașina acolo și, pentru a o lua, o repară în același loc.

“Am vorbit cu șeful de la pază și e un bărbat căruia i-a luat foc ceva la motor și și-a adus niște piese din altă parte că nu putea să o ia de acolo și a desfăcut-o acolo pentru a o repara. Ai voie să intri cu mașina în cimitir. Plătești o taxă la poartă și intri și i s-a întâmplat să i se strice mașina acolo, a împins-o într-un colț și a lăsat-o acolo. Mă voi duce și eu să văd despre ce este vorba”, a declarat Donald Constantin.

Însă, explicația pe care șeful de la pază i-a oferit-o lui Donald Constantin intră în contradicție cu cele relatate de cititorul care ne-a trimis fotografiile. Acesta spune că mașinile sunt dezmembrate și luate bucăți din cimitir, nicidecum reparate.

Vezi aici galerie foto cu mașinile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here