Familia lui Constantin Toma, tânărul care s-a sinucis săptămâna trecută, spune că nu crede această ipoteză și are suspiciuni de crimă! Surse din Poliția Prahova spun, însă, că necropsia a arătat că moartea a survenit prin spânzurare și că nu sunt astfel de suspiciuni. Cert este însă faptul că luni, 5 noiembrie, o echipă a Poliției merge din nou la locuința tânărului din Bucov pentru a face o nouă cercetare la fața locului.

Rachael Toma, mama lui Constantin, sosită în România din Zambia la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu fetele ei, Elena și Ana-Maria Toma, spune că fiul ei nu avea motive să se sinucidă. Femeia s-a prezentat astăzi la sediul Poliției Prahova unde a depus noi probe și a cerut ca ancheta să fie extinsă. La locuința tânărului va merge astăzi o echipă pentru o nouă cercetare, deși în raportul întocmit inițial nu au fost menționate suspiciuni de crimă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, raportul necropsiei a stabilit faptul că moartea a survenit prin spânzurare, iar la ora actuală se așteaptă raportul toxicologic, pentru a vedea dacă tânărul era băut sau drogat la momentul decesului.

Constantin Toma a prezentat modă pentru Cătălin Botezatu și locuia într-o vilă din cartierul Baumeister din Bucov și în dimineața de luni, 29 octombrie, a fost găsit spânzurat în holul locuinței.

Familia tânărului spune că acesta nu avea probleme cu banii și nici nu suferea din dragoste, așa cum s-a vehiculat de către unii dintre apropiații săi. Rachael Toma crede că fiul său de 24 de ani a fost ucis, fie intenționat, fie accidental, apoi cineva a încercat să mușamalizeze acest lucru.

Potrivit zdp.ro, deși Constantin nu mai lucra, familia din Zambia îi trimitea bani suficienți pentru un trai bun, iar acesta dădea frecvent petreceri la vila sa din Bucov.

 

 

 

Potrivit sursei citate, în noaptea dinaintea morții, Constantin și-ar fi bătut câinele și s-a certat din acest motiv cu iubita sa. Vecinii spun că nu ar fi fost prima ceartă și că frecvent cei doi provocau scandal, dar și că tânărul era consumator de droguri, având din acest motiv accese de furie.

După cearta respectivă, iubita lui Constantin ar fi plecat și s-ar fi întors dimineață, când ar fi găsit ușa vilei închisă. Prin geamul de la intrare ar fi văzut trupul lui Constantin spânzurat în holul casei și ar fi sunat doi prieteni, care au venit și au ajutat-o să spargă geamul și să intre în casă.

Zdp.ro mai scrie că un prieten ar fi tăiat frânghia cu care s-ar fi spânzurat Constantin, iar trupul ar fi căzut în hol, peste un bar, care este dispărut din casă. Se pare că tânărul avea sânge pe piept și o lovitură la frunte.

Familia susține că locuința era devastată și că au găsit urme de sânge lângă un întrerupător și pe pereți, că lipsesc piese de mobilier și că ușile de la camere erau sparte cu pumnul sau piciorul.

Potrivit sursei citate, prietenii lui Costică spun că acesta s-ar fi spânzurat cu un cablu legat de un stâlp de rigips de la etajul doi al casei, de la mansardă, dar familia spune că stâlpul de rigips nu ar fi putut susține trupul de 90 kg al băiatului.

Alte variante spun că unii amici ai lui Costică susțin că acesta s-a aruncat în gol de la etajul unu, după ce a coborât scările cu ștreangul de gât de la mansardă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here