Mama unui tânăr de 23 de ani care a decedat într-un accident rutier a făcut un apel către persoanele apropiate să doneze banii pe care i-ar da pe coroane, unei tabere de copii nevoiași.

Mama îndoliată a transmis:

”Deși florile sunt oferite de obicei ca semn de dragoste și apreciere, știm că pe Natty Drăgoi l-ar fi bucurat altceva… În inima lui ardea dorința de a organiza în această vară o tabără pentru copiii din zonele defavorizate, prin care aceștia să se simtă iubiți și să Îl cunoască pe Dumnezeu. Pe cei care ați fi dorit să îl omagiați aducându-i o coroană, vă rugăm să donați banii în sprijinul copiilor în contul următor: RO15RNCB0234053306890001. Beneficiar: Mihaela Drăgoi.
Vă suntem recunoscători că în acest fel ne ajutați să împlinim dorința lui și să păstrăm amintirea lui vie în inimile tuturor celor implicați.”

Tânărul de 23 de ani era din Suceava, însă studia la Oradea. Sâmbătă seară, după o întâlnire cu prietena sa, băiatul s-a urcat la volan pentru a pleca acasă la Oradea.

Accidentul cumplit s-a produs pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la Reteag. Autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un podeţ, răsturnându-se.

”În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Iubita tânărului se află în stare gravă.

Sursă: Telegrama

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here