primaria ploiesti2

E bine că s-a stricat vremea. Nu mai apar știri cu oameni sau copii care fac baie în fântânile arteziene din Ploiești. Am redevenit oraș civilizat. Bine că plouă. Cu ocazia asta ștrandurile ad-hoc ale orașului s-au închis singure. Doar nu aveați pretenția ca Poliția Locală să rezolve problema. Dar lasă că vine ea căldura. Acum mai avem și lacul de la Parcul Municipal Vest. Care e mărișor, merge de un concurs la stilul fluture.

Cam ăsta e nivelul, de ce ne plângem? În satul Ploiești civilizația e pe hârtie. Sau între discuțiile ălora mari când bagă câte o șuetă să se mai laude câte sacrificii fac ei pentru orașul ăsta.

Ne-am obișnuit, ne-am resemnat. Mergem tot înainte cu capul în pământ și ne prefacem că e bine. Ziarul Incomod a publicat azi clipulețul ĂSTA. E o imagine frumoasă, nu? S-ar putea ca unora să le placă până la loc comanda. Parcă și aud: ”dar unde vroiai să bage calul?”, ”are și omul dreptul să….”. E cam același lucru ca ăia de se scaldă în fântânile arteziene. ”Păi unde să se ducă?”. Sau ”ce să zic, mare subiect”. Civilizarea începe cu noi, nu o să vină nimeni să ne dea cu bagheta fermecată ca să ne învețe ce e normalitatea și cum o putem folosi.

Așa că, așteptăm căldura. Nimic nu se va schimba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here