Daniela, o fată de 21 de ani, a murit vineri dimineață, după mai multe zile de stat în comă. Fata a fost rănită grav după ce s-a izbit de un copac în timp ce era trasă cu un colac improvizat pe zăpadă, în Negrești-Oaș.

Daniela era în moarte cerebrală, iar familia a refuzat prelevarea de organe, sperând că fata își va reveni. Vineri dimineață a fost deconectată de la aparate, scrie antena3.ro.

Accidentul s-a produs pe 20 ianuarie, în zona Luna-Șes, când pentru a distra fata s-a urcat pe un colac improvizat care era tractat de o mașină. În același accident a murit pe loc și Sergiu, un tânăr de 35 de ani, care se afla cu Daniela pe colac. O a treia fată care s-a suit cu ei pe colac și a ajuns la spital, rănită.

Mașina, un Mercedes înmatriculat în Franța, era condusă de un tânăr de 26 de ani care mergea cu viteză, mai scrie sursa citată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here