fbpx
joi, iunie 1, 2023

Fată de 10 ani, violată și filmată de patru băieți în fosta baie publică din Ploiești

Citește Și

- Advertisement -

O fată de 10 ani susține că a fost violată de patru băieți cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, în fosta baie publică de pe strada Romană din Ploiești. În plus, fata susține că băieții au forțat-o să aibă cu ei raporturi sexuale orale pe care aceștia le-ar fi filmat, iar imaginile ar fi fost postate pe internet.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu două săptămâni, iar unul dintre cei patru băieți ar fi filmat-o pe copilă când le făcea sex oral, iar apoi ar fi postat imaginile pe Instagram.

- Advertisement -

Seara trecută, sâmbătă, 10 iulie, mama copilei a sunat la 112 după ce fata ei i-ar fi povestit ce s-a întâmplat. De asemenea, fata susține că băiatul care a filmat-o, în vârstă de 16 ani, ar fi încercat ieri să o forțeze din nou să aibă relații sexuale pe o scară de bloc din Ploiești.

Incidentul de ieri ar fi avut loc pe strada Malu Roșu, în zona parcului Biserica de Lemn, iar fata susține că s-a întâlnit cu băiatul care ar fi vrut să ducă într-o scară de bloc pentru a întreține din nou raporturi sexuale orale și ar fi lovit-o la brațul stâng.

Fata ar fi refuzat apoi, ajunsă acasă, i-ar fi povestit mamei tot ce s-a întâmplat iar femeia a sunat la poliție.

- Advertisement -

Polițiștii i-au audiat atât pe copilă, cât și pe băiatul de 16 ani și, potrivit unor surse oficiale efectuează cercetări pentru lovire, viol și pornografie infantilă.

Reamintim că tot în fosta baie publică din Ploiești a avut loc în luna aprilie o crimă, o fată de 17 ani fiind ucisă de un bărbat de 48 de ani. Ancheta a în cazul crimei a fost finalizată, iar pe 26 mai bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor. Citește detalii aici!

Vezi aici imagini din timpul cercetărilor anchetatorilor la locul crimei, fosta baie publică de pe strada Romană!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta