Apar noi detalii în cazul tinerei de 18 ani care ar fi fost violată de mai mulți bărbați, după ce ar fi fost sechestrată de două fete. Oribila faptă s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 mai, în apartamentul din Ploiești al unuia dintre agresori.

Potrivit Poliției Prahova, două fete ar fi sechestrat-o pe tânără și ar fi amenințat-o cu acte de violență să întrețină raporturi sexuale cu mai mulți bărbați.

Potrivit unor surse oficiale apropiae anchetei, cele două fete care au constrâns-o au 15 ani, una dintre acestea cunoscută ca fiind hoață din magazine. Tânăra violată are 18 ani, este din Câmpina, este măritată și are un copil dintr-o relație anterioară. Se pare că chiar e a depus plângere după ce a fost violată.

Polițiștii au efectuat miercuri, 9 iunie, 12 percheziții domiciliare în acest caz, 14 persoane fiind aduse la audieri, cele două fete de 15 ani și 12 bărbați. Potrivit surselor amintite mai sus, se pare că nu toți 12 ar fi violat-o pe tânără.

1 COMENTARIU

  1. ,, ROMANISTAN ” = India , Bangladesh etc. Câteva astfel de specimene , expuse ,, la uscat ” agățate de cablul macaralei în piața publică , rezolvă eficient ,,problemele” cu legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here