Un bărbat de 57 de ani a fost arestat pentru un abuz sexual pe care l-ar fi comis asupra unei fetiţe de 7 ani, din localitatea sa. Minora ar fi fost violată de cel puţin două ori, cred anchetatorii.

Agresiunile sexuale ar fi avut loc într-o locuinţă din comuna Oţeleni, judeţul Iaşi. Suspectul de viol, C. L., are 57 de ani. Individul s-a mutat în comunitatea ieşeană acum câţiva ani, însă a fost plecat mai tot timpul în străinătate, la muncă.

La finele anului trecut, individul a ademenit o copilă de 7 ani în casa sa şi a pus-o să îi facă sex oral. Fetiţa nu a povestit nimic părinţilor, motiv pentru care Liţă a chemat-o, după câteva zile, din nou la casa sa. Acolo, ar fi supus-o din nou la perversiuni sexuale doar că de data aceea a mai chemat o fată de 10 ani, pe care a pus-o să filmeze scenele cu un telefon mobil.

Fata cea mai mare a povestit mamei ce a fost pusă să facă, cazul ajungând astfel la Poliţie. Individul a fost arestat abia zilele trecute, după ce anchetatorii au adunat probe certe că a comis fapta. El nu a recunoscut în primă fază acuzaţiile. Cele două victime sunt supuse în prezent unor şedinţe de consiliere psihologică, pentru a depăşi trauma prin care au trecut. C.L. poate contesta decizia de arestare, scrie adevarul.ro.

Sursa: www.antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here