FAX Food Catering aduce un plus de siguranță și calitate pe piața de livrări la domiciliu din Ploiești. Un ploieștean, care administra restaurantul Casa Romană, din cauza noului coronavirus a fost nevoit să își mute afacerea “în online”, așa că și-a luat toate măsurile de precauție pentru ca oamenii să aibă încredere să comande mâncare de la el și a pornit firma de catering.

FAX Food Catering este o firmă autorizată sanitar-veterinar de livrări la domiciliu. Și cum la ora actuală siguranța ne interesează pe toți, întrebat despre afacerea sa, ploieșteanul a început prin a ne vorbi despre măsurile luate. Tot personalul are analizele “la zi”, nimeni dintre cei care lucrează la mica afacere nu a luat contact cu vreo persoană întoarsă din străinătate și, în plus, oamenii sunt luați de acasă la muncă și duși înapoi cu o mașină care este dezinfectată după fiecare drum. Pe tot parcursul “bucătărelii”, personalul poartă măști și alte materiale de protecție.

Zilnic, puteți alege din câteva feluri de mâncare preparate pe loc, alături de chifle pregătite în patiseria proprie. De asemenea, puteți comanda și produse de patiserie, dulci sau sărate, în funcție de ceea ce vă doriți. Dar, dacă poftiți la un preparat anume care nu este gătit atunci, bucătarii de la FAX Food Delivery îl pot pregăti, cu condiția să fie anunțați cu o zi înainte și să fie comandate minim zece porții, ba mai mult, în cazul comenzilor de minim zece porții vi se lasă și recipientul în care e livrată mâncarea, urmând a fi recuperat după consumarea produselor, totul ca dumneavoastră să depuneți minimul de efort.

După fiecare livrare efectuată, mașina folosită trece printr-un proces de igienizare și dezinfectare, pentru ca fiecare livrare în parte să beneficieze de garanția unui mediu lipsit de pericole, iar dumneavoastră și membrii familiei să fiți în siguranță!

Nu în ultimul rând, alături de mâncare, firma livrează și băuturi, cum ar fi apă, sucuri sau bere.

Puteți consulta meniul zilnic aici, iar pe facebook găsiți firma de catering aici. Comenzile se pot face la numărul de telefon 0784.771.177.

Cum perioada este una dificilă, FAX Food Catering vine și în sprijinul celor care sunt în imposibilitate de a se deplasa și dacă pe lângă comanda de mâncare mai aveți nevoie și de alte produse de la magazin sau de la farmacie, vi le cumpără și pe acestea și vi le aduce la ușă.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here