ilieoana1

FCSB nu va putea disputa partidele de pe teren propriu din cupele europene pe Arena Națională. Echipa bucureșteană ia în calcul stadionul „Ilie Oană”. 

De la sfârșitul lunii iunie, pe Arena Națională vor fi demarate pregătirile pentru cele două concerte care vor avea loc aici: Ed Sheeran (3 iulie) și Metallica (14 august), scrie gsp.ro.

Tururile preliminare ale cupelor europene se dispută în perioadele 10/18 iulie (turul 1 preliminar), 24 iulie/1 august (turul 2 preliminar), 8 august/25 august (turul 3 preliminar) și 21/29 august (play-off).

Având în vedere experiența stadionului de la Cluj afectat de Untold, cei de la FCSB s-au interesat pentru alte variante.

Una dintre ele și cea mai probabilă este arena „Ilie Oană”. Chiar dacă asta ar însemna ca roș-albaștrii să intre efectiv în „gura lupului”, știută fiind rivalitatea dintre cele două grupări.

Reacția administrației stadionului ploieștean

Arena ploieșteană a mai fost închiriată de-a lungul timpului. De exemplu, Juventus București a jucat la Ploiești un tur de campionat, când evolua în prima ligă.

FCSB a depus o solicitare pentru a disputa aici meciurile din Europa.

Stadionul „Ilie Oană” aparține municipalității și este administrat de CSM Ploiești. Potrivit legii, administratorul este obligat să accepte o ofertă de închiriere, în anumite condiții.

În cazul de față, principala condiție ar fi ca meciurile celor de la FCSB să nu afecteze sub nicio formă programul Petrolului.

Nu este nimic cert, cei de la FCSB doar s-au interesat de această posibilitate. Tot ce pot să vă spun acum este că Petrolul este echipa titulară pe stadionul Ilie Oană. Și cine ar veni să joace aici nu trebuie să afecteze în niciun fel programul echipei noastre, a ploieștenilor. În ceea ce privește solicitarea celor de la FCSB, nu este nimic semnat sau stabilit. Dacă se va întâmpla să joace aici – repet – fără să afecteze programul Petrolului, o vor face contra cost, iar banii pe care îi obținem s-ar întoarce la stadion, pentru a asigura tot Petrolului condiții optime pentru performanță„, ne-a declarat Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here