Un bărbat a fost fotografiat în timp ce se plimba prin centrul Timișoarei însoțit de două femei pe care le ținea în lesă. 

Două femei ţinute în lesă de un bărbat, care spuneau că sunt din Costa Rica. În timp ce lumea era uluită despre această scenă, eu am mers să-i întreb ce înseamnă asta!? Voi ce spuneţi? Ce reacţie aţi fi avut dacă aveaţi timp sa vă reveniţi din uluire. Tu cum ai fi procedat??”, a fost mesajul lui Ștefan Cojocnean, cel care a realizat imaginile. Acesta susține că l-a întrebat pe bărbat de ce le duce pe cele două femei în lesă, dar nu a vrut să îi răspundă.

Imaginile postate au stârnit controverse.

„Nu priveşte pe nimeni cum trăiesc ei, atâta timp cât e consimţit de toţi trei. Mie imi place foarte mult mentalitatea occidentală, în care nu ne băgăm nasul în vieţile altora”, a comentat o femeie.

Nu e tocmai în regulă ca fetiţa mea să înveţe aşa ceva! Ea pleacă de acasă cu ideea că femeia trebuie să fie respectată de un bărbat educat şi că lesa este pentru câini şi aşa trebuie sa rămână! Asta e o boală psihică, sclavism autoritar se numeşte. Au murit oameni, măi oameni buni, ca să fim o ţară educată. Vin toţi psihopaţii, ne leagă fetele, le răpesc, le ard le înjunghie şi noi suntem permisivi! Vi se pare o nimica toată. Ei, de la o nimica toată au pornit toate”, a scris o altă femeie.

Sursa: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here