Polițiștii din cadrul Secției 5 de Poliție Brașov au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 ani, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie. Fapta a avut loc în data de 9 aprilie, în jurul orei 9.00.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că în timp ce se aflau în scara blocului situat în municipiul Brașov, pe fondul unor contradicții, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către soțul său, în vârstă de 39 ani.

“În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a transmis IPJ Brașov într-un buletin de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here