O femeie în vârstă de 47 de ani a fost agresată de propriul fiu în Vinerea Mare, în urma unor discuții contradictorii. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

IPJ Brașov a transmis printr-un comunicat de presă:

“Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 22 aprilie 2022, în jurul orei 10.30, o femeie, în vârstă de 47 ani, din Stațiunea Bran, județul Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii cu fiul său, în vârstă de 30 ani, ar fi fost agresată fizic de către acesta.”

De altfel, în urma verificărilor, polițiștii au decis că există pericol iminent, astfel că au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile față de fiul femeii agresate.

“În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a mai declarat IPJ Brașov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here