Foto cu caracter ilustrativ
Patru bărbați au fost reținuți după ce au agresat o femeie și au urcat-o într-o mașină cu forța. Dintre cei patru agresori face parte și fostul iubit al femeii.

Incidentul s-a petrecut pe fondul geloziei, unul dintre bărbații implicați bănuind că fosta lui iubită ar avea pe altcineva. Astfel, alături de alți trei bărbați s-a deplasat la locul de muncă al femeii, unde au agresat-o.

Polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați la data de 17 mai, în jurul orei 00.35, cu privire la faptul că patru bărbați au pătruns în incinta unui centru comercial din Măgurele, unde au bătut o femeie cu pumnii și cu picioarele, apoi au târât-o până la o mașină în care au urcat-o cu forța. Printre aceștia se afla și fostul concubin al femeii.

Agresorii, toți din Giurgiu, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, au dus-o pe femeie în Giurgiu, unde au sechestrat-o.

Polițiștii i-au identificat pe bărbați, cât și pe femeie, în Giurgiu, la câteva ore de la apelul făcut la 112 de către un angajat al societății comerciale.

În cauză s-a emis ordin de protecție provizoriu. IPJ Ilfov a transmis:

“În urma probatoriului administrat, la data de 17 mai a.c., polițiștii orașului Măgurele au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 4 bărbați, iar, după prezentarea acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă față de 3 dintre aceștia, iar, pentru cel de al patrulea, a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea șau alte violențe și violența în familie, urmărirea penală fiind sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here