Un ploieştean a ajuns în pragul disperării, după ce în mai multe rânduri Casa Judeţeană de Pensii Prahova i-a trimis pe numele soţiei decedate mai multe citatii pentru a se prezenta în instantă.

Omul spune că problema este una mai veche. Soţia a câştigat o grupă de muncă în instanţă, întrucât a lucrat într-un mediu toxic. A pierdut însă procesul şi înainte să decedeze a returnat Statului banii înapoi. Soţul femeii spune că nu ştie cui să i se adreseze pentru a afla şi reprezentanţii Casei de Pensii Prahova că persoana citată nu mai trăieşte.

“Soția mea care este decedată de 1 an de zile este chemată în judecată de onorabila Casă a Pensiilor Prahova. Citația a venit la mine acasă, deși normal ar fi trebuit trimisă la Cimitirul Viișoara. Uite pe ce se duc bănișori de la buget. Bani de alocații mărite la copii nu sunt dar pentru procese cu morții au.”, spune soțul femeii decedate.

Durerea este cu atât mai mare cu cât femeia nu a apucat să se bucure prea mult de pensia iniţială, chiar dacă a muncit într-un mediu toxic, în urma căruia s-a îmbolnăvit la scurt timp de cancer.

Mâine se împlinește un an de când femeia a decedat. Soţul acesteia nu ştie ce este mai bine să facă: să se pregătească de proces sau de parastas?

Iată documentele care atestă informaţiile de mai sus:


Sursa: www.republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here