fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Femeie chemată în instanţă de către Casa de Pensii Prahova la un an de la deces. „Citaţia trebuia trimisă la Viişoara!”

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieştean a ajuns în pragul disperării, după ce în mai multe rânduri Casa Judeţeană de Pensii Prahova i-a trimis pe numele soţiei decedate mai multe citatii pentru a se prezenta în instantă.

Omul spune că problema este una mai veche. Soţia a câştigat o grupă de muncă în instanţă, întrucât a lucrat într-un mediu toxic. A pierdut însă procesul şi înainte să decedeze a returnat Statului banii înapoi. Soţul femeii spune că nu ştie cui să i se adreseze pentru a afla şi reprezentanţii Casei de Pensii Prahova că persoana citată nu mai trăieşte.

- Reclamă -

„Soția mea care este decedată de 1 an de zile este chemată în judecată de onorabila Casă a Pensiilor Prahova. Citația a venit la mine acasă, deși normal ar fi trebuit trimisă la Cimitirul Viișoara. Uite pe ce se duc bănișori de la buget. Bani de alocații mărite la copii nu sunt dar pentru procese cu morții au.”, spune soțul femeii decedate.

Durerea este cu atât mai mare cu cât femeia nu a apucat să se bucure prea mult de pensia iniţială, chiar dacă a muncit într-un mediu toxic, în urma căruia s-a îmbolnăvit la scurt timp de cancer.

Mâine se împlinește un an de când femeia a decedat. Soţul acesteia nu ştie ce este mai bine să facă: să se pregătească de proces sau de parastas?

- Reclamă -

Iată documentele care atestă informaţiile de mai sus:


Sursa: www.republikanews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut