Pompierii militari au reușit să salveze în ultima clipă o femeie din Ploiești! Miercuri seară, 25 septembrie, în jurul orei 21.34, pompierii au fost solicitați sa intervină pentru a salva o femeie de 38 de ani, din Barajul Paltinu. Femeia a fost găsită de către echipajele de salvatori și scoasă din apă în condiții de siguranță. Se pare că plecase de acasă la ora 13.00. Întâmplarea s-a petrecut la viaductul care traversează Barajul Paltinu spre Valea Doftanei.

Femeia salvată de pompieri a fost văzută iniţial de un poliţist local din Valea Doftanei, în timp ce se plimba singură pe podul care traversează lacul Paltinu. Până când agentul a ajuns la viaduct, aceasta a căzut în apă, spune surse apropiate de anchetă.

Femeia le-a declarat poliţiştilor, după ce a fost salvată, că nu a intenţionat să se sinucidă. Se certase cu soţul ei, motiv pentru care a plecat din Ploieşti, la volanul maşinii personale, să se plimbe la Paltinu, ca să se liniştească. De la orele prânzului şi până seara, a mărturisit femeia, a fumat foarte multe ţigări din tutun şi i s-a făcut rău. A ameţit şi a alunecat în apă, a fost declaraţia dată anchetatorilor, potrivit aceloraşi surse.

Deşi slăbită, a reuşit să înoate până la piciorul podului unde s-a agăţat de o scară metalică. Aici a fost descoperită de poliţistul local din Valea Doftanei care a şi dat alerta.

Femeia a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Câmpina unde a primit îngrijiri.

1 COMENTARIU

  1. Femeilor si barbatilor , casatoriti sau nu .
    Nu se termina lumea cind va paraseste cineva , indiferent cine este ; sot , sotie , sora , frate …. Nu putem tine cu forta linga noi pe nimeni . Intelegti si nu va mai faceti rau incercind contrariul .

    Exista oameni si locuri pe lumea asta cu care si unde puteti fi exact ce va doriti . Fiti rabdatori .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here