O femeie în vârstă de 40 de ani din orașul constănțean Medgidia poate fi liberată condiționat din închisoare cu opt ani mai devreme. Decizia aparține Judecătoriei Ploiești care a hotărât că mama criminală, condamnată la 18 ani de închisoare, poate ieși din spatele gratiilor.

Adriana Cosma a fost condamnată de Tribunalul Constanța în februarie 2008 pentru omor. Ea a fost găsită vinovată de moartea băiatului ei pe care l-a bătut cu un făcăleț până l-a lăsat fără suflare.

Conform cugetliber.ro, în sarcina Adrianei Cosma se reţine că, în după-amiaza zilei de 2 iulie 2006, a aplicat numeroase lovituri grave fiului ei, Daniel Spîrcaci, de 13 ani. Femeia era stăpânită de un sentiment de ciudă şi repulsie faţă de fiului ei, Daniel, şi timp de aproape 60 de minute l-a lovit provocându-i leziuni ce au condus la deces. Fiul Adrianei Cosma era sub tutela tatălui, care locuia în oraşul Negru Vodă. Băiatul fusese de mai multe ori abandonat la case de copii din judeţ.

În ziua respectivă, femeia care locuia în Medgidia, l-ar fi văzut în oraş, l-ar fi adus acasă şi l-ar fi pus să citească. Pentru că băiatul nu ştia să citească, Adriana Cosma s-ar fi enervat şi l-ar fi bătut cu un făcăleţ, lovindu-l din creştet şi până la tălpi, provocându-i astfel moartea. Din concluziile raportului medico-legal, a rezultat faptul că moartea copilului a fost violentă şi s-a produs din cauza şocului traumatic şi hemoragic, urmare a unui politraumatism de cap, trunchi şi membre.

Decizia definitivă în acest caz aparține Tribunalului Prahova care va da soluția în cursul zilei de luni, 7 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here