O femeie a rămas fără telefonul mobil, într-o stație de autobuz din Ploiești. Un individ s-a apropiat, i-a spus că vrea să o ajute cu bagajele, dar a fugit cu telefonul.  

Fapta a fost comisă joi seara, în jurul orei 22.00, în stația de la Gara de Sud. Hoțul a fost identificat de polițiști și reținut.

Femeia are 65 de ani.

“La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către  femeie, despre faptul că un bărbat i-ar fi sustras telefonul mobil.

În fapt, în jurul orei 21:45, în timp ce se afla într-o stație de autobuz din municipiu, femeia a fost abordată de către un bărbat sub pretextul de a o ajuta cu bagajele pe care le avea, moment în care i-ar fi sustras telefonul mobil și ar fi părăsit zona în fugă.

Ploieșteanul a fost identificat la scurt timp de către polițiști, pe raza municipiului, asupra sa fiind găsit telefonul mobil. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here