O femeie din Mizil a avut parte de o moarte cruntă, după ce mai mulți câini comunitari i-au sfârtecat trupul pe o stradă din localitate. Cadavrul a fost descoperit la primele ore ale dimineții de către un trecător care mergea spre serviciu, iar acesta a alertat imediat autoritățile.

Drumul respectiv era plin de sângele femeii, iar pe trupul acesteia se puteau vedea urmele de colți. Cel mai probabil femeia a fost atacată de animale pe parcursul nopții trecute, strada Ana Ipătescu, cea unde s-a întâmplat tragedia, fiind plină de haite de câini agresivi mai tot timpul. Autoritățile locale spun că au cerut ajutor din partea unei societăți de ecarisaj pentru a veni să strângă maidanezii.

Victima a fost identificată, este vorba de o femeie de 57 de ani, despre care oamenii din zonă spun că era sărmană și căuta adesea prin ghenele de gunoi. Se pare că aceasta suferea și de afecțiuni psihice.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii fac cercetări în acest caz.

Vezi mai jos imagini de la fața locului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here