talharie catuse infractor
Foto cu caracter ilustrativ

O femeie din Ploiești, în vârstă de 62 de ani, a fost tâlhărită pe o scară de bloc din municipiu, în urmă cu o săptămână. Polițiștii au anunțat că agresorul a fost prins luni, 20 ianuarie, în urma unei percheziții, iar astăzi urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

“În ziua de 14 ianuarie, în jurul orelor 15:00, o femeie în vârstă de 62 de ani, din municipiul Ploiești, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, fiind atacată în scara unui bloc și deposedată, prin violență, de o sacoșă ce conținea acte și bunuri de valoare.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au reușit identificarea prezumtivului agresor, un ploieștean de 35 de ani, iar în cursul zilei de ieri (luni, 20 ianuarie) au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia.

În urma probelor administrate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova.”, au anunțat reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here