Fernando Scoruș spune că își caută dreptatea de peste 20 de ani și a venit azi să le reproșeze consilierilor locali încă o dată acest lucru, amenințându-i de data aceasta cu plângeri penale.

Bărbatul spune că în urmă cu 23 de ani a cumpărat un teren în municipiu, pe care voia să își construiască o casă, dar Primăria nu i-a dat voie să facă acest lucru, întrucât respectivul teren figurează ca zonă verde în baza unui ordin de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Bărbatul spune ca Primăria a tergiversat ani la rând exproprierea, timp în care ploieşteanul a plătit impozite, deşi nu a putut folosi terenul. Anul trecut, Fernando Scoruş a anunţat declanşarea unei grevei fiscale. Paradoxal, pentru că nu şi-a impozitele locale, ploieşteanul a fost notificat că i s-a pus sechestru pe respectivul teren, chiar dacă acesta deţine şi alte imobile.

Astăzi, Fernando Scoruș i-a amenințat pe consilierii locali că le va face săptămânal plângeri penale dacă nu i se rezolvă problemele. De asemenea, i-a reproșat primarului interimar Cristian Ganea că nu l-a ajutat să își rezolve problemele, deși a fost în audiență la acesta. Vrând să-i răspundă lui Fernando Scoruș, Ganea nu a putut face acest lucru din cauza consilierului local Gheorghe Sârbu care îi trăgea de microfon. Enervat de atitudinea lui Sârbu, primarul Ganea a părăsit sala de ședințe.

Nu este prima dată când Fernando Scoruș vine să se adreseze consilierilor locali. La ultima ședință, i-a amenințat pe aceștia cu bătaia și a fost scos din sală de directorul Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe.

Vezi aici filmarea de atunci!

La ședința de astăzi au fost prezenți în sală și doi polițiști locali, motiv pentru care Fernando Scoruș a spus că se simte agasat psihic și că din acest motiv îi va face plângere penală și directorului Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe.

Vezi mai jos video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here