fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
24.9 C
Ploiești
spot_img

Fernando Scoruș i-a amenințat pe Consilierii Locali cu plângeri penale. Primarul Cristian Ganea a părăsit ședința. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Fernando Scoruș spune că își caută dreptatea de peste 20 de ani și a venit azi să le reproșeze consilierilor locali încă o dată acest lucru, amenințându-i de data aceasta cu plângeri penale.

Bărbatul spune că în urmă cu 23 de ani a cumpărat un teren în municipiu, pe care voia să își construiască o casă, dar Primăria nu i-a dat voie să facă acest lucru, întrucât respectivul teren figurează ca zonă verde în baza unui ordin de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

- Reclamă -

Bărbatul spune ca Primăria a tergiversat ani la rând exproprierea, timp în care ploieşteanul a plătit impozite, deşi nu a putut folosi terenul. Anul trecut, Fernando Scoruş a anunţat declanşarea unei grevei fiscale. Paradoxal, pentru că nu şi-a impozitele locale, ploieşteanul a fost notificat că i s-a pus sechestru pe respectivul teren, chiar dacă acesta deţine şi alte imobile.

Astăzi, Fernando Scoruș i-a amenințat pe consilierii locali că le va face săptămânal plângeri penale dacă nu i se rezolvă problemele. De asemenea, i-a reproșat primarului interimar Cristian Ganea că nu l-a ajutat să își rezolve problemele, deși a fost în audiență la acesta. Vrând să-i răspundă lui Fernando Scoruș, Ganea nu a putut face acest lucru din cauza consilierului local Gheorghe Sârbu care îi trăgea de microfon. Enervat de atitudinea lui Sârbu, primarul Ganea a părăsit sala de ședințe.

Nu este prima dată când Fernando Scoruș vine să se adreseze consilierilor locali. La ultima ședință, i-a amenințat pe aceștia cu bătaia și a fost scos din sală de directorul Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe.

- Reclamă -

Vezi aici filmarea de atunci!

La ședința de astăzi au fost prezenți în sală și doi polițiști locali, motiv pentru care Fernando Scoruș a spus că se simte agasat psihic și că din acest motiv îi va face plângere penală și directorului Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe.

Vezi mai jos video:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO – Președintele CJ Prahova despre poluarea din Ploiești: ”Suntem obișnuiți cu mirosul, ne bazăm pe OMV Petrom!”

Declarație șocantă a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.Încercând să le mulțumească reprezentanților OMV Petrom pentru cele 7...