Cea de-a noua ediţie a Festivalului automobilistic Klausenburg Retro Racing, competiţie organizată de ACS Klausenburg Retro Racing în colaborare cu Primăria Municipiului Ploieşti, se va desfăşura în perioada 6-7octombrie. Acest festival este împărţit pe două zile pline de activităţi. Sâmbătă spectatorii pot admira aceste “bijuterii pe 4 roţi” pe Bulevardul Independenţei între orele 17:00-20:00.

De la ora 18:00 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot pe Bulevardul Independenţei, ceremonie la care sunt invitaţi toţi iubitorii sportului cu motor şi nu numai. Duminică între orele 09:00-18:00 vor avea loc manşele cronometrate în incinta Parc Vest – Ploieşti.

«Fără să par lipsit de modestie, consider că la fiecare ediţie din cele opt organizate până la momentul dinaintea startului KRR.9, am făcut eforturi pentru a îmbunătăţii condiţiile de concurs, împărţirea pe clase aferente capacităţii cilindrice, mediatizarea acestui festival automobilistic, atragerea unor parteneri de renume şi nu în ultimul rând atragerea unui număr cât mai mare de fani şi spectatori. Iată că eforturile noastre nu au fost în zadar şi poposim şi în oraşul Ploieşti cu o nouă etapă a festivalului Klausenburg Retro Racing!», a spus Horaţiu Anghel, preşedintele ACS Klausenburg Retro Racing, organizatorul etapei KRR.9Ploiesti.

«Sunt extrem de bucuros că de la etapă la etapă acest festival automobilistic creşte prin numărul de concurenţi aliniaţi la start, numărul spectatorilor, numărul celor care urmăresc etapele pe reţelele social media (facebook, instagram şi youtube) dar şi numărul şi anvergura partenerilor care susţin acest «deja binecunoscut» campionat Klausenburg Retro Racing.», a mai adăugat Horaţiu Anghel.

«Concurenţii vin din toate colţurile ţării dar şi din afara graniţelor, aşadar putem spune că festivalul Klausenburg Retro Racing este un eveniment internaţional.După cum spuneam adineauri, etapa de la Ploieşti constituie cea de-a IV-a etapă a campionatului Klausenburg Retro Racing 2018, precedând etapa de la Arad, KRR.6 din luna aprilie, etapa de la Târgu Secuiesc KRR.7 din iunie şi etapa de la Dej KRR.8 din septembrie. Atât oraşul Ploieşti prin autorităţile locale cât şi celalalte oraşe care găzduiesc etape KRR, ne surprind plăcut de la ediţie la ediţie prin interesul şi suportul acordat.», a mai spus Horaţiu Anghel.

Sursa: deprahova.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here