Cazul copiilor maltratați de educatoare la o grădiniță din Constanța, citați acum ca părți vătămate pentru a fi audiați în fața judecătorului pe masa căruia se află dosarul, are „un frate mai mic” în Prahova. Este vorba despre două minore, cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani, victimele unui pedofil din Mangalia. Cele două fetițe trebuie să se prezinte în sala de judecată, la Tribunalul Prahova, acolo unde se află dosarul în care Mihai Caragea, pedofilul din Mangalia, este acuzat de pornografie infantilă, corupere sexuală și șantaj.

Victimele minore au fost citate încă de la primul termen al acestui dosar, dar una dintre fete nu a fost prezentă în sală, prin urmare cauza a fost amânată. S-a repetat această situație și în luna septembrie, la un nou termen, când judecătorul a decis, la fel, amânarea judecării, „față de lipsa persoanei vătămate minore ”. Următorul termen în acest dosar a fost stabilit în luna noiembrie. Audierile în dosar se fac în spatele ușilor închise, dată fiind prezența minorilor în cauză.

Reamintim că Mihai Caragea a fost arestat în luna mai, atunci când procurorii DIICOT Ploiești au făcut mai multe percheziții în Mangalia, pe șantierul naval din această localitate, acolo unde lucra suspectul. Bărbatul a fost acuzat că, din spatele unei identități false, de băiețel în vârstă de 11 ani, cu numele Mihai Mihai, racola fetițe nu mai mari de 12 ani, pe care le determina să se fotografieze în ipostaze indecente, de multe ori fotografiile având chiar un caracter sexual explicit. Atunci când fetițele refuzau să mai trimită imagini compromițătoare cu ele sau cu frații lor mai mici, Caragea începea să le amenințe cu publicarea fotografiilor pe care le avea deja. Caragea este arestat în cauză, fiind încarcerat la Penitenciarul Mărgineni. Surse judiciare au precizat că bărbatul nu și-a recunoscut faptele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here