Cu toții am fost în situația de a nu avea timp să plătim o factură urgentă sau să mergem la supermarket. Să nu mai spunem de momentele în care ne-am uitat cheile undeva și poate nu aveam cum să le recuperăm în timp util. Pentru toate aceste situații, “Livrăm orice” ne vine în ajutor.

Afacerea a fost înființată în Ploiești în 2018 sub conceptul că se poate livra orice, oriunde, atâta timp cât este legal. Orice are nevoie clientul, fie și o simplă brichetă, se rezolvă imediat de firma din Ploiești. Se livrează inclusiv mâncare de la restaurante și fast-food-uri.

Nu există limită de comandă sau de kilometri în interiorul Ploieștiului, ba chiar se livrează produse și în localitățile limitrofe. Taxa se achită la livrare și este de doar 20 de lei, indiferent de valoarea produselor livrate, cu excepția cumpărăturilor din supermarket, care necesită mai mult timp.

Comenzile sunt preluate imediat, la numărul de telefon 0729.114.052 și sunt livrate cât mai curând posibil. Plata se poate face în numerar, online sau la POS.

Cum în ultimele două săptămâni volumul comenzilor a crescut, firma a mărit programul de lucru până la miezul nopții.

În plus, reprezentanții firmei garantează siguranța în contextul actual, spunând că dintotdeauna au dezinfectat permanent mașinile și gențile de transport.

Livrăm Orice poate fi găsit și pe pagina de facebook sau pe site-ul livramorice.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here