fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

”Figuri” de consilier județean-Rareș Enescu-VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

rares enescu - Ziarul INCOMODDin mulțimea de consilieri județeani prahoveni, astăzi ne vom opri un pic asupra lui Rareș Enescu. Consilier județean, membru PSD și apropiat de Mircea Cosma. La ședința de astăzi, Enescu a arătat că dacă Cosma nu mai este la cârma consiliului, cel care conduce ședința nu contează.

Lucrurile s-au petrecut cam așa: ședința de CJ începuse de vreo două minute, iar vicele Sebastian Danielescu l-a avertizat pe consilierul Rareș Enescu de începerea ședinței. Acesta era ocupat să discute cu altcineva. De auzit, l-a auzit pe Danielescu, dar i-a făcut un gest din mână de genul ”tu ce mai vrei?” și și-a continuat discuția. După care i-a dat interlocutorului niște bani și s-a îndreptat spre locul său.

- Reclamă -

Ședința a mers mai departe, dar fără Rareș Enescu. Acesta a mai vorbit cu presa care era în spatele lui, s-a mai foit, după care, plictisit probabil de ordinea de zi s-a apucat să vorbească la telefon. E posibil să fi sunat ca să-i țină la curent pe cei care nu erau prezenți la ședință.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut