Foto cu caracter ilustrativ

Patru persoane fără adăpost din Ploiești s-au luat aseară la bătaie pe stradă, din cauza PET-urilor pe care le adunaseră, întrucât nu se înțelegeau cum să și le împartă. Scandalul a izbucnit între două tabere, o femeie și un bărbat de o parte și doi bărbați de cealaltă parte. Toți cei patru implicați în scandal sunt din Ploiești, femeia având 35 de ani, partenerul său 47 de ani, iar ceilalți doi bărbați 35, respectiv 20 de ani. Cu toții sunt cunoscuți de polițiști ca fiind persoane fără adăpost.

Incidentul s-a produs pe Bulevardul Republicii, în apropierea magazinului Sirius. La ora 22.09, un martor a sunat la 112 spunând că a observat un conflict între patru persoane cu aspect neîngrijit care aveau asupra lor saci cu recipiente din plastic.

Polițiștii i-au identificat pe toți cei patru implicați, iar doi dintre aceștia, femeia și partenerul său, au fost depistați și duși la secție pentru audieri. Niciunul dintre cei implicați nu a depus plângere până la această oră, termenul legal pentru acest lucru fiind de 90 de zile.

Poliția a deschis dosar penal și face cercetări pentru loviri și alte violențe. Nicio persoană nu a mers la spital pentru îngrijiri medicale, deși femeia avea răni superficiale la un picior.

Urmează să fie depistați și ceilalți doi bărbați implicați în scandal, întrucât aceștia sunt cunoscuți de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here