Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova anchetează crima de la Lipănești! Reamintim că o femeie de 65 de ani a fost ucisă, cadavrul acesteia fiind găsit de pompierii veniți să stingă un incendiu izbucnit la locuința sa.

Suspectul principal a fost audiat de procurori, dar deși acesta recunoaște crima, detaliile oferite de el sunt în neconcordanță cu probele găsite de anchetatori. În timp ce tânărul de aproximativ 22 ani spune că a tăiat-o pe femeie cu un ciob, la gâtul victimei este o rană adâncă, ce pare a fi făcută cu un ascuțitor de cuțite.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a emis un comunicat de presă prin care explică modul în care s-au succedat evenimentele din noaptea când femeia a fost ucisă:

“Cu ocazia intervenției în locuință a fost identificat cadavrul unei persoane de sex feminin, parțial carbonizat, iar în urma efectuării necropsiei au fost descoperite pe corpul victimei plăgi multiple tăiate, înțepate și penetrante.

Față de această situație, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, s-a constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, faptă prev. de art. 188 Cod Penal, reținându-se că în noaptea de 3 spre 4 februarie 2019 suspectul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pătruns prin escaladare în locuința victimei, cu intenția de a sustrage bunuri, însă, fiind surprins de aceasta, i-a aplicat mai multe lovituri în zone vitale.”, se arată în comunicatul remis presei.

Vezi mai jos documentul integral:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here