pistol

Un bărbat a fost amenințat cu un pistol vineri noapte, în urma unui scandal izbucnit la restaurantul Vikings de pe strada Găgeni din Ploiești. Se pare că vineri seară, în jurul orei 22.00, doi foști administratori ai localului, însoțiți de încă un bărbat și de o femeie, au mers la restaurantul respectiv, unde au stat până dimineață, în jurul orei 02.00. Atunci, actualul proprietar al localului le-ar fi solicitat să părăsească restaurantul, întrucât localul se închidea.

Inițial, aceștia s-au conformat și au ieșit din local, dar ulterior se pare că doi dintre ei s-au întors, unul din foștii administratori, însoțit de un alt bărbat. Unul dintre cei doi avea asupra lui un pistol de tip airsoft, pentru care nu este necesar un permis de port-armă, pistol care ar fi fost folosit doar pentru a-l amenința pe actualul proprietar al scandalului. Bărbații au făcut scandal în restaurant, iar unul dintre cei doi agresori a căzut peste un raft în care se afla vesela restaurantului. Un echipaj al Poliției Locale care se afla în zonă a intervenit pentru a aplana conflictul și a sesizat Poliția Municipiului Ploiești.

Poliția l-a sancționat pe un bărbat cu amendă de 500 lei la Legea 61/1991 pentru provocare și participare la scandal, pe celălalt bărbat l-a amendat cu 2.000 lei și i-a confiscat pistolul și muniția aferentă, iar în cauză se efectuează cercetări pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here