Polițiștii prahoveni au organizat noaptea trecută un filtru rutier pentru prinderea unui bărbat de 47 de ani care conducea fără permis. 

“La data de 7 iunie, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției de poliție rurală Florești, în urma unor informații deținute și în baza investigațiilor efectuate, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Filipeștii de Pădure ar conduce pe drumurile publice fără permis de conducere, au constituit un filtru rutier pe DJ 720, pentru prinderea în flagrant al acestuia.

Cu această ocazie, în jurul orei 12.45, polițiștii au observat circuland pe DJ 720, din directia Dițești către Moreni, autovehiculul despre care se cunoștea că este condus de către persoana în cauză.”, a transmis Poliția Prahova.

Deși polițiștii au efectuat semnalul de oprire, șoferul, care era singur în mașină, a fugit spre zona forestieră a satului Dițești, iar după aproximativ 10 km a abandonat mașina în liziera pădurii și a fugit pe jos.

La scurt timp după ce acesta a părăsit autoturismul, polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul unității, refuzând orice colaborare cu aceștia.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul aflat la volan nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.“, a transmis IPJ Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here