Una dintre crimele cele mai sângeroase care au avut loc în Prahova în ultimii zece ani s-a încheiat în data de 5 februarie 2016 cu o condamnare definitivă pentru Bogdan Trandafir, bărbatul care și-a ucis cu bestialitate soția, mama a doi copii minori. Curtea de Apel Ploiești a decis ca bărbatul să înfunde pușcăria pentru 28 de ani, o pedeapsă majorată cu doi ani în comparație cu cea aplicată de Tribunalul Prahova.

În plus, criminalul va trebui să plătească daune fetelor lui, pe care le-a lăsat fără mamă, în valoare de 200.000 de lei și daune materiale de 15.000 de lei. În plus, tatăl criminal va mai achita lunar o pensie în valoare de 800 de lei până în momentul în care cele două copile vor ajunge la vârsta majoratului. Sentința dată de Curtea de Apel Ploiești este definitivă.

Bogdan Trandafir și-a ucis soția în luna august a anului 2014. Bărbatul era bolnav de gelozie și era convins că soția sa, o femeie în vârstă de 34 de ani, avea multiple relații extraconjugale. De altfel acesta a fost și mobilul crimei. În ziua în care s-a petrecut nenorocirea, Bogdan a încercat să-și convingă soția să recunoască faptul că l-a înșelat. Nu s-a dus să se împace, să-și refacă familia, din contră, susțin procurorii. În mașina cu care autorul crimei s-a deplasat la adresa unde se refugiase Roxana, a fost găsit un cuțit de bucătărie, arma crimei, dovadă că Bogdan nu a mers cu gânduri bune la o ultimă întâlnire. De altfel, pe corpul victimei au fost găsite mai multe plăgi înjunghiate, iar medicul legist a consemnat faptul că rănile au fost făcute, primele în mașină, iar ultimele, cele mai grave, au fost pe stradă, în timp ce femeia încerca să fugă și să scape din mâinile agresorului. N-a mai avut putere și s-a prăbușit pe trotuar unde a și fost găsită de câțiva trecători într-o baltă de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here