Foto cu caracter ilustrativ

Traficul rutier este aglomerat, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, fiind formate coloane de maşini la Buşteni, pe sensul de urcare, şi între Predeal şi Buşteni, la coborâre.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă după-amiază, traficul rutier este intens pe DN 1 Valea Prahovei, fiind formate două coloane de autovehicule, la Buşteni, pe sensul de urcare (Ploieşti-Braşov), unde este o coloană în mişcare, de 1-2 kilometri, şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre (Braşov-Ploieşti), coloană care se deplasează cu viteză redusă, de aproximativ 7 kilometri.

”Sfătuim şoferii să circule cu atenţie sporită, păstrând distanţa de siguranţă dintre vehicule, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate, să evite întoarcerile prin locuri nepermise sau alte manevre riscante, precum şi folosirea rutelor alternative, pe care aplicaţiile de telefon le indică”, adaugă poliţiştii.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară fluent.

FOTO: Arhivă

SURSA news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here