centre sociale prahova centru sfanta maria valenii de munte
(Foto: Google Street View)
Consiliul Judeţean Prahova va reabilita energetic, prin PNRR, centrele de servicii comunitare din Breaza şi Vălenii de Munte. Au fost semnate contractele de finanţare pentru cele două proiecte, cu o valoare însumată de circa 3,1 milioane de euro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a semnat miercuri contractele de finanţare pentru renovarea energetică a clădirilor publice din Complexul de servicii comunitare Breaza şi din Centrul de servicii comunitare “Sf. Maria” din Vălenii de Munte. Fondurile vor fi asigurate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Schema de finanțare va asigura lucrări de creștere a eficienței energetice, de consolidare seismică, de protecție împotriva incendiilor şi de îmbunătăţire a accesibilităţii, a anunţat Consiliul Judeţean într-un comunicat de presă. Proiectele, care au o valoare însumată de 15,3 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 3,1 milioane de euro, urmăresc reducerea consumului energetic cu minim 50%.

Pentru lucrările de la Complexul de servicii comunitare din Breaza, valoarea investiţiei este de 6.170.596,57 lei cu TVA, iar pentru cele de la Centru de servicii comunitare „Sf. Maria “ din Vălenii de Munte, suma se ridică la 9.129.713,26 lei cu TVA.

Termenul de implementare a acestor proiecte este de 36 de luni de la data semnării contractului de finanţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here