Luminița Albu, fostul director al Clubului Sportiv Municipal Ploiești, a făcut obiectul unei lungi serii de articole în ziarul Incomod, prin care reporterii noștri au scos la iveală fraudele repetate făcute la Clubul Sportiv Municipal, prin care instituția a fost dusă la un pas de faliment. Albu este considerată autoarea „jafului pe bani publici de la CSM Ploiești”, prejudiciul estimat în urma unui raport de audit la CSM fiind de 2.023.244,75 lei, reprezentând deturnări de fonduri, plăți nejustificate pentru servicii neefectuate sau efectuate fraudulos.

Reporterii noștri au primit astăzi un document de la Primăria Ploiești prin care ni se aduce la cunoștință că Finanțele Publice au fost sesizate despre prejudiciul descoperit la CSM (foto sus). Acum, urmează ca Serviciul de Inspecție Economică – Financiară din cadrul DGRF Ploiești să facă verificări și, dacă  în continuare se constată neregulile găsite în urma auditului, cel mai probabil vor fi sesizate organele legii.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Cu toate acestea, documentul a fost trimis încă din luna noiembrie a anului trecut către Finanțele Publice, iar până la această oră se pare că inspectorii de la Finanțe nu au venit încă în control la CSM, lucru confirmat de surse din cadrul Clubului.

De altfel, pe numele fostei directoare Luminița Albu a fost depusă deja o plângere penală, înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Vedeți aici pentru ce fapte a fost depusă plângerea penală!

În plus, ieri s-a ajuns la concluzia că Luminița Albu a fost complicele fostului primar Iulian Bădescu și al deputatului Sebastian Ghiță, în “afacerea” finanțării ilegale a echipei de baschet Asesoft de la bugetul local.

Detalii despre acest subiect citiți aici! 

Vezi mai jos sesizarea trimisă de Primăria Ploiești către Finanțele Publice:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here