Senatorul Emanoil Savin, recent trecut la PNL de la PSD, a anunțat că se va înscrie în cursa pentru alegerile locale din Ploiești, dar din partea Pro România. Senatorul prahovean a precizat că nu se mai află în relații bune cu liberalii, dat fiind că partidul l-a impus din nou pe Mircea Roșca în colegiul de pe Valea Prahovei.

”Eu sunt afiliat la PNL la ora actuală, dar nu am apucat nici măcar să mă declar pentru că s-a închis sesiunea. Eu trebuia să mă duc luni și să-mi anunț apartenența, dar dacă oamenii s-au sucit și mi-au făcut aici o organizație pe Valea Prahovei, atunci m-am supărat și am terminat cu ei orice discuție. Luni o să anunț la plen că renunț la afiliere și devin senator independent”, a explicat Emanoil Savin.

Senatorul a precizat că nu este încântat să colaboreze cu Mircea Roșca, impus de PNL pe Valea Prahovei, deși are probleme penale.

”Și-au făcut ei aici organizație și au trecut peste mine. Singura mea pretenție discutată cu PNL a fost să răspund de colegiul ăsta așa cum am făcut din 2004. Și atunci m-am supărat și-am zis să-mi văd de treburile mele, așa că intenționez să trec la Pro România. O să candidez la primăria Ploiești din partea Pro România. De ce să nu candidez?”, a mai spus Savin.

Emanoil Savin este senator de Prahova din anul 2016. El a fost primar al orașului Bușteni în perioada 2004-2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here